Selecteer een pagina

Rijschool in Sprang-Capelle

Het is mogelijk met de rij opleiding van Verkeersschool Doen.
Laat je begeleiden door één van onze professionele rij-instructeurs.

Wil jij graag je autorijbewijs halen in Sprang-Capelle? Dat kan! Verkeersschool Doen verzorgt ook rijlessen in Sprang-Capelle. Zo kun je bijvoorbeeld een pakket van 35 rijlessen afnemen. Wil je snel je rijbewijs halen in Sprang-Capelle? Dan kun je kiezen voor een spoedcursus zonder extra kosten. Als je deze rijlessen volgt, kun je je rijbewijs al binnen 10 dagen behalen.

Heb je besloten om bij ons in Sprang-Capelle rijlessen te gaan volgen? Bij het inplannen van je eerste rijles bij onze rijschool in Sprang-Capelle, geven we je advies over welk pakket het beste bij je past. Daarnaast maken we een plan hoe we de rijlessen vorm gaan geven. We kunnen zelfs al kijken naar een eventuele examendatum. Als je autorijlessen in Sprang-Capelle bij ons volgt, mag je afrijden bij het CBR in Berkel-Enschot.

Ook rijles volgen in Sprang-capelle?

Wil jij autorijlessen volgen in Sprang-Capelle maar heb je eventueel nog vragen of wil je graag meer informatie over onze rijlessen? Neem dan contact op via onze website.

R

Ben je er nog niet van overtuigd dat wij de beste autorijschool van Tilburg zijn? Laat je dan overtuigen door onze klanten! Zij delen graag hun ervaringen en kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe Verkeersschool Doen precies te werk gaat. Wil je nog meer weten? Lees dan verder over onze rijschool.

Wat maakt ons de beste autorijschool van Sprang-capelle?

N

Een vaste, vertrouwde rijinstructeur,

N

Persoonlijke en professionele begeleiding,

N

Geen wachtlijst, direct beginnen met autorijlessen,

N

Prettige, korte communicatielijnen,

N

Rijles in begrijpelijke stappen,

N

Rijbewijs halen vanaf 16,5 jaar,

N

Spoedcursus zonder extra kosten.

Zullen wij je bellen?

Wil je eerst contact opnemen met Verkeersschool Doen? Natuurlijk is dat geen probleem.
We bellen of WhatsAppen je binnen 12 uur terug om even contact te maken.

15 + 11 =

Review

Ik vond de rijlessen bij Kamresh heel leuk en leerzaam, hij stelt je gewoon op je gemak en maakt een praatje met je. Altijd gezellig, laatste paar lessen natuurlijk wel spannend, maar toch in 1 keer geslaagd!!

Bente Smits

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de lessen van Kamresh en Gregorie! Ik heb van beide les gehad en ze zijn allebei een goede en professionele instructeur. Ze stellen je op je gemak, het is gezellig in de auto en ze zorgen ervoor dat je vertrouwen krijgt in de auto, tijdens het rijden en in jezelf. De service is ook goed: ze zijn flexibel (je kunt ’s avonds of in het weekend lessen), ze denken met je mee en je kunt ze goed bereiken. Daarnaast waren de rijlessen niet te duur voor de kwaliteit van de lessen.

Xenia Bont

Contact opnemen!

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op.
Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacy verklaring.

1 + 8 =