Selecteer een pagina

Prijs autorijlessen

De prijs van het halen van je rijbewijs is sterk afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt. Hiervoor bieden wij op maat gemaakte autorijles pakketten aan in Tilburg en omgeving. En mocht je liever per rijles van 60 minuten of 90 minuten kiezen, dan biedt Verkeersschool Doen ook losse rijlessen aan.

Kosten losse autorijlessen

Wij van Verkeersschool Doen biedt uiteraard ook losse rijlessen aan. Dat is handig wanneer jouw pakket met rijlessen op is en je nog een paar lessen nodig hebt. Je mag natuurlijk ook jouw gehele rijbewijs in losse rijlessen halen.

Losse rijles van 90 minuten is € 90,-

Kosten examens

Nadat je rijlessen hebt gevolgd bij Verkeersschool Doen, zul je een examen moeten afleggen. In een rijbewijs pakket zijn de kosten hiervoor al bij de rijlessen berekend. Wil je echter ook nog een Tussentijdse Toets afleggen, ben je gezakt of wil je een faalangst examen doen, dan kun je deze examens via Verkeersschool Doen afnemen. 

CBR Tussentijdse Toets€ 229,-
CBR Praktijk examen€ 279.-
CBR Faalangst examen€ 329,-
BNOR Praktijk examen€ 319,-

Kosten theorie

Naast kosten voor autorijlessen, moet je ook nog betalen voor het theoriemateriaal en -examen. Het oefenmateriaal is in verschillende vormen beschikbaar. Alles is online te bestellen via de theorie webshop van Verkeersschool Doen, of aan te vragen bij je rijinstructeur. De theorieboeken liggen namelijk standaard in de lesauto’s.

Theorie boek€ 26,50
Theorie – Alles in 1 + Examengarantie!€ 76,95
Rijopleiding in Stappen (lesboek)€ 26,50

Alle tarieven zijn inclusief btw.
Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

De kosten van het leer- en lesmateriaal ten behoeve van de praktijk- en /of theorielessen dient bij aanvang van de rijopleiding te worden voldaan, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Betalingen naar Verkeersschool Doen graag enkel op de rekeningnummer (KNAB) wat op het factuur staat. Over contante betalingen aan de instructeur kunnen wij geen garantie geven. Wij zullen altijd eerst moeten controleren met de rijinstructeur voordat wij een terugbetaling kunnen voltooien.

R

Ben je er nog niet van overtuigd dat wij de beste autorijschool van Tilburg zijn? Laat je dan overtuigen door onze klanten! Zij delen graag hun ervaringen en kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe Verkeersschool Doen precies te werk gaat. Wil je nog meer weten? Lees dan verder over onze rijschool.

Beste rijschool voor rijlessen in Tilburg

N

Een vaste, vertrouwde rijinstructeur,

N

Persoonlijke en professionele begeleiding,

N

Prettige, korte communicatielijnen,

N

Rijles in begrijpelijke stappen,