Selecteer een pagina

Prijs autorijlessen

i

Rijbewijs op maat

Kies een pakket afgestemd op jou wensen!

Online Theorie

Leer online je theorie op je eigen tempo!

Rijbewijs binnen 10 dagen

Meld je aan voor een spoedcursus.

s

Traffic School

Driving lessons also possible in English.

De prijs van het halen van je rijbewijs is sterk afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt. Hiervoor bieden wij diverse autorijles pakketten aan in Tilburg en omgeving. Met een passend rijles pakket kun je binnen 35 of 45 rijlessen jouw rijbewijs halen. En mocht dit niet toereikend zijn, dan biedt Verkeersschool Doen ook losse rijlessen aan.

Ben je opzoek naar een rijschool voor jouw motor rijbewijs? Dat is ook mogelijk bij onze vaste collega motor instructeur.

Kosten rijbewijs pakket

Wanneer je jouw rijbewijs wilt gaan halen, ben je natuurlijk benieuwd wat een autorijles per uur kost. In een pakket met autorijlessen is de prijs van een enkele rijles het voordeligst. In een rijbewijs pakket betaal je namelijk zo’n 10% minder voor een rijles ten opzichte van de prijs voor een losse autorijles. De kosten van al jouw rijlessen bij elkaar is verder afhankelijk van hoeveel lessen je nodig denkt te hebben. Hierbij kunnen wij altijd adviseren.

Tarieven rijlespakketten

Aantal lessen * 35
CBR Tussentijdse Toets ** x
CBR Praktijkexamen
Prijs van € 2.009,-
Prijs voor *** € 1.949,-

 

* = Rijlessen van 60 minuten
** = Optioneel, je krijgt € 50,- extra korting in combinatie met een rijles pakket.
*** = Bij betaling in 1 keer krijg je € 100,- extra korting!

Kosten losse autorijlessen

Ondanks dat een rijbewijs pakket het voordeligst is, biedt Verkeersschool Doen uiteraard ook losse rijlessen aan. Dat is handig wanneer jouw pakket met rijlessen op is en je nog een paar lessen nodig hebt. Je mag natuurlijk ook jouw gehele rijbewijs in losse rijlessen halen.

Losse rijles van 90 minuten is € 75,-

Kosten examens

Nadat je rijlessen hebt gevolgd bij Verkeersschool Doen, zul je een examen moeten afleggen. In een rijbewijs pakket zijn de kosten hiervoor al bij de rijlessen berekend. Wil je echter ook nog een Tussentijdse Toets afleggen, ben je gezakt of wil je een speciaal examen doen, dan kun je deze examens via Verkeersschool Doen afnemen. 

CBR Tussentijdse Toets € 199,-
CBR Praktijk examen € 259.-
CBR Faalangst examen € 309,-
BNOR Praktijk examen € 299,-

Kosten theorie

Naast kosten voor autorijlessen, moet je ook nog betalen voor het theoriemateriaal en -examen. Het oefenmateriaal is in verschillende vormen beschikbaar. Alles is online te bestellen via de theorie webshop van Verkeersschool Doen, of aan te vragen bij je rijinstructeur. De theorieboeken liggen namelijk standaard in de lesauto’s.

Theorie boek € 26,50
Theorie – Alles in 1 + Examengarantie! € 74,95
Rijopleiding in Stappen (lesboek) € 26,50

Alle tarieven zijn inclusief btw.
Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

De kosten van het leer- en lesmateriaal ten behoeve van de praktijk- en /of theorielessen dient bij aanvang van de rijopleiding te worden voldaan, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Betalingen naar Verkeersschool Doen graag enkel op de rekeningnummer (KNAB) wat op het factuur staat. Over contante betalingen aan de instructeur kunnen wij geen garantie geven. Wij zullen altijd eerst moeten controleren met de rijinstructeur voordat wij een terugbetaling kunnen voltooien.

Zullen wij je bellen?

Wil je eerst contact opnemen met Verkeersschool Doen? Natuurlijk is dat geen probleem.
We bellen of WhatsAppen je binnen 12 uur terug om even contact te maken.

7 + 15 =

R

Ben je er nog niet van overtuigd dat wij de beste autorijschool van Tilburg zijn? Laat je dan overtuigen door onze klanten! Zij delen graag hun ervaringen en kunnen natuurlijk het beste vertellen hoe Verkeersschool Doen precies te werk gaat. Wil je nog meer weten? Lees dan verder over onze rijschool.

Beste rijschool voor rijlessen in Tilburg

N

Een vaste, vertrouwde rijinstructeur,

N

Persoonlijke en professionele begeleiding,

N

Geen wachtlijst, direct beginnen met autorijlessen,

N

Prettige, korte communicatielijnen,

N

Rijles in begrijpelijke stappen,

MELD JE VANDAAG NOG AAN.

Wil jij ook graag lessen bij onze autorijschool in Tilburg?
Wil jij ook binnen de kortste keren examen doen?
Meld je dan snel aan bij Verkeersschool Doen! Vervolgens plannen wij je zo snel mogelijk in. 

Lees meerSnel aanmelden