Selecteer een pagina

Met een spoedcursus je rijbewijs halen in Tilburg!

Haal binnen 10 dagen je rijbewijs met de spoedcursus bij Verkeersschool Doen!

Verkeersschool Doen helpt jou om in 10 dagen jouw rijbewijs te halen. Dit kan door middel van een spoedcursus voor het halen van het rijbewijs in Tilburg. Met een rijbewijs op zak, ligt de wereld ligt aan je voeten. Wat is nou fijner dan dat papiertje halen? Wij maken het voor jou mogelijk!

Prettig, maar met spoed jouw rijbewijs halen in Tilburg

Bij Verkeersschool Doen werken we met een prettige lesmethode: op een professionele manier – mét de Brabantse en Tilburgse gemoedelijkheid – wordt jij klaargestoomd voor het praktijkexamen. We werken ook graag efficiënt; je kunt bij ons dan ook met spoed het rijbewijs in Tilburg e.o. halen. Zo kun je snel veilige kilometers maken!

Voordat jij start met de spoedcursus rijbewijs, stemmen we graag af hoeveel lessen jij nodig hebt en of het echt iets voor jou is. Je rijbewijs met spoed halen vergt namelijk concentratie en is erg intensief. Tijdens de spoedopleiding van het rijbewijs krijg je in een korte tijd veel informatie. Ook hier kijken we graag samen naar.

Je kunt namelijk bij ons vrijblijvend een proefles nemen. Aan de hand van deze proefles, kan de instructeur samen met jou afstemmen wat het beste bij jou past. Zo worden de lessen voor de spoedcursus voor jouw rijbewijs ingepland. Zo weet je precies wat er van jou verwacht wordt, voordat je de wegen van Tilburg en omstreken betreedt voor een spoedcursus om jouw rijbewijs te halen!

Kosten van een rijbewijs met de spoedcursus

Voordat je de spoedcursus autorijbewijs halen Tilburg kunt starten, vragen wij eerst het praktijkexamen bij het CBR. Dit scheelt namelijk in tijd. De wachttijd bedraagt momenteel een aantal weken, dus aarzel niet als je graag met spoed het rijbewijs in Tilburg wil halen. Zodra wij het praktijkexamen voor je hebben ingepland, kunnen wij samen een ideale planning voor het met spoed behalen van jouw rijbewijs in Tilburg e.o.

Verkeersschool Doen rekent geen extra kosten voor het halen van een rijbewijs met een spoed. Deze begint vanaf € 1.179,- dit is inclusief 15 rijlessen van 60 minuten. Dit is inclusief praktijkexamen! Mocht je geïnteresseerd zijn in een gewone cursus om jouw rijbewijs te halen, bieden we ook pakketten met meer lessen aan.

Om met de spoedcursus rijbewijs Tilburg te kunnen starten is het van belang dat je al in het bezit bent van jouw theoriecertificaat. Dus zorg dat je voordat je begint aan onze cursus het certificaat behaald hebt. Ook hierin kunnen we jou helpen, je kunt bij ons namelijk oefenmateriaal kopen.

Met spoed je autorijbewijs halen in Tilburg: hoe het werkt

Als je met spoed een rijbewijs wilt halen in Tilburg, geldt dat je maximaal 4 uur per dag in de auto zit. Na 4 uur vermindert namelijk de concentratie tijdens het autorijden. Dit heeft effect op de kwaliteit van je rijgedrag. In totaal zal de spoedcursus om jouw rijbewijs te halen ongeveer 10 tot 14 dagen duren. Dit ligt aan het aantal lessen die jij nodig hebt.

Bij Verkeersschool Doen kun je rijlessen nemen op de gebruikelijke kantooruren, maar tevens ook in de avonduren en in het weekend. Zo blijven we graag flexibel en zorgen we dat er altijd een moment is om de weg op te gaan. Je kunt er zelf voor kiezen hoe en wanneer je dit wilt doen. Wij passen ons aan, aan jouw agenda. Kun je niet wachten om te starten met spoedcursus om jouw rijbewijs te halen? Neem dan snel contact met ons op zodat we hier samen werk kunnen maken. Voor je het ben je in het bezit van jouw rijbewijs! Wil je je graag aanmelden voor onze spoedcursus? Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen of telefonisch op 013 20 32 456.