Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen?

Binnen tien of veertien dagen je rijbewijs bij Verkeersschool Doen!


Verkeersschool Doen is een gespecialiseerd bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend door zich te specialiseren in spoed rijopleidingen. Je wordt op een professionele manier - mét de Brabantse en Tilburgse gemoedelijkheid - klaargestoomd voor het praktijkexamen. Verkeersschool Doen zet er spoed achter. Als je wilt kun je zelfs binnen tien dagen je rijbewijs halen. De aanpak van Verkeersschool Doen blijkt te werken, want al meerdere kandidaten zijn jou al voor geweest!

Kosten van een spoedcursus

Onze rijschool rekent geen extra kosten voor een spoedcursus. En deze begint vanaf € 859,- dit is inclusief 15 rijlessen van 60 minuten. Hierbij is het wel van belang dat je in bezit bent van jou theoriecertificaat en voertuigbeheersing.

Tarieven pakketten

Pakket A Pakket B Pakket C
Aantal lessen * 25 35 45
Tussentijdse Toets ** x x x
Praktijkexamen
Prijs van € 1.384,- € 1.834,- € 2.284,-
Prijs voor *** € 1.259,- € 1.659,- € 2.059,-
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

* = Rijlessen van 60 minuten
** = Optioneel, je krijgt extra korting in combinatie met een rijles pakket.
*** = Bij betaling in 1 keer krijg je € 100,- extra korting!

Verkeersschool Doen biedt u professionele service

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je zo snel je rijbewijs nodig hebt. Wat dacht je van een nieuwe baan? Of het feit dat het onmogelijk is om naast je werkzaamheden autorijles te nemen? Bij Verkeersschool Doen kun je rijlessen nemen in het weekend, de avonduren en natuurlijk de kantooruren. Weinig rijscholen in Tilburg en omstreken zijn zo flexibel als Verkeersschool Doen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordat je de wegen van Tilburg en omstreken betreedt voor een spoedcursus, moet je wél even bij jezelf nagaan of het iets is voor jou. Een rijbewijs behalen binnen enkele dagen is natuurlijk zeer intensief en het vraagt een hoop van jou. Je krijgt in een hele korte tijd heel veel informatie te verwerken. Maar ook daar heeft Verkeersschool Doen aan gedacht: je kunt een proefles nemen om uit te zoeken of het iets voor je is. Maar... als je eenmaal je rijbewijs op zak hebt en de wereld ligt aan je voeten, dan ben je blij dat je voor de spoedopleiding van Verkeersschool Doen hebt gekozen.

In het bezit van jouw theoriecertificaat?

Om met de spoedcursus rijbewijs Tilburg te kunnen starten is het van belang dat je al in het bezit bent van jouw theoriecertificaat. Dus zorg dat je voordat je begint aan onze cursus het certificaat behaald hebt, mocht je dit pas na de snelcursus behalen dan kost dit natuurlijk alleen maar extra tijd. Dat lijkt ons niet de bedoeling als je kiest voor onze snelcursus. Want je wilt toch zo snel mogelijk zelfstandig de weg op mogen? Meer informatie over het behalen van jouw theoriecertificaat kun je vinden in onze webshop.

Aanvragen praktijkexamen

Voordat je de spoedcursus kunt starten dienen wij eerst voor jou het praktijkexamen aan te vragen bij het CBR. Hier staat een wachttijd voor van een aantal weken. Zodra wij het praktijkexamen voor je hebben ingepland kunnen wij samen een ideale planning voor je maken om jouw cursus te starten.

Alles geregeld? Laten we van start gaan

Het theoriecertificaat is binnen? We hebben jouw praktijkexamen gepland? Je heb jouw proefles gehad? Dan kan de snelcursus van start gaan! Voor deze cursus geldt dat je maximaal 4 uur per dag in de auto zit. Na 4 uur verminderd de concentratie bij het autorijden wat effect heeft op de kwaliteit van je rijgedrag. In totaal zal de spoedcursus ongeveer 10 tot 14 dagen duren. Je kunt er zelf voor kiezen hoe en wanneer je dit wilt doen. Dit kan overdag, in de avonduren of in het weekend. Wij passen ons aan, aan jouw agenda. Kun je niet wachten om te starten met jouw eigen spoedcursus? Neem dan snel contact met ons op zodat we hier samen werk kunnen maken. Voor je het ben je in het bezit van jouw rijbewijs!

Aanmelden voor een spoedcursus in Tilburg en omstreken?

Wil je je graag aanmelden voor onze spoedcursus? Je kunt ook eerst contact met ons opnemen of je kunt Verkeersschool Doen direct telefonisch bereiken op 013 20 32 456.


Direct contact 013 20 32 456BEL DIRECT: 013 20 32 456
Zullen wij je bellen?Bel direct! 013 20 32 456


Referenties

Onze leerlingen geven ons een: 9

Bekijk onze referenties