Selecteer een pagina

Snel en veilig jouw motorrijbewijs halen in Tilburg

Wil jij graag je motorrijbewijs in Tilburg halen? In dat geval spreekt het voor zich dat je daarvoor een beroep zal willen doen op niet alleen een ervaren, maar ook een persoonlijke rijschool. Het behalen van een rijbewijs kan namelijk vaak erg stressvol zijn. In dat geval is het dan ook goed om te kunnen rekenen op de ervaring en persoonlijke benadering van een vriendelijke instructeur. Het halen van jouw motorrijbewijs wordt op deze manier niet alleen op een veilige, maar ook op een ontspannende manier mogelijk gemaakt.

Efficiënt op weg naar jouw motorrijbewijs in Tilburg

Er komt behoorlijk wat kijken bij een motorrijbewijs halen. Zoveel zelfs dat er vaak mensen door worden afgeschrikt. Gelukkig is deze schrik nergens voor nodig wanneer je er voor kiest om een beroep te doen op een professionele en ervaren rijschool. Wij nemen je dan ook graag alle zorgen uit handen.

We kijken bijvoorbeeld graag samen met jouw in de agenda om te bekijken wanneer de lessen plaats kunnen vinden. Dit kan bovendien niet alleen tijdens de week, maar ook in het weekend.

Bovendien maak je meteen bij de eerste les kennis met je vaste rijinstructeur waardoor je niet telkens met een andere persoon wordt geconfronteerd. Dit zorgt er voor dat je meteen al je motorrijlessen met veel plezier en op een ontspannende wijze tegemoet kan zien. Bekijk de tarieven voor je motorrijbewijs.

Zullen wij je bellen?

Wil je eerst contact opnemen met Verkeersschool Doen? Natuurlijk is dat geen probleem.
We bellen of WhatsAppen je binnen 12 uur terug om even contact te maken.

13 + 4 =

Motorrijlessen bij Verkeersschool Doen uit Tilburg

Om je motor rijbewijs te behalen oftewel categorie A, A1 of A2 bestaat uit 3 examens. Je moet je theorie, voertuigbeheersing (AVB) en het verkeersdeelname (AVD) gaan behalen.

Ben je jonger dan 20 jaar kom je in aanmerking voor motorrijbewijs A1,

Ben je tussen 20 jaar en 24 jaar of minstens 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A1 dan mag je examen doen voor motorrijbewijs A2,

Ben je 21 jaar of ouder (rijbewijs A met code 80) óf minstens 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A2 dan kan je meteen je examens aanvragen voor motorrijbewijs A.

Als je al in bezit bent van je rijbewijs B (oftewel auto rijbewijs), kan je direct beginnen met het volgen van motorrijles. Je kan mag dan ook je AVB examen ook afleggen en daarna moet je nog je theorie behalen voor categorie A en dan wordt de AVD ingepland. Heb je nog geen rijbewijs met de categorie B dan moet je voordat je begint met je motorrijles je theorie behalen voor je Rijbewijs A.

We hebben net de afkorting AVB al gebruikt dit staat voor voertuigbeheersing. Hieronder vallen ook alle bijzondere verrichten welke je zou kunnen krijgen op je praktijkexamen. Daarna hebben we het praktijkexamen AVD dit staat voor verkeersdeelname.

Over het algemeen zit de meeste lessen in de voertuigbeheersing dan in het verkeersdeelname. Zodra je het motorvoertuig onder controle hebt is het deelname aan het verkeer, net als bij het auto rijden vanzelfsprekend. Heb je nog meer vragen neem dan contact met ons op!

Tarieven motorrijles pakketten

Een motorrijles pakket bestaat uit 10, 15 of 20 lessen inclusief AVB en AVD.

Aantal lessen *101520
Praktijkexamen AVB
Praktijkexamen AVD
Prijs€ 1.030,-€ 1.360,-€ 1.690,-

* = Motor rijles van 90 minuten

Losse motorrijlessen

Wij bieden ook losse motorrijlessen aan.

Losse rijles a 90 minuten € 66,-
CBR Praktijk examen AVB € 120,-
CBR Praktijk examen AVD € 250,-

Theorie

Zie hieronder de tarieven voor theorie oefen materiaal. Je kan deze zelf online bestellen via onze theorie webshop of je kan het aanvragen bij de rijinstructeur.

Alle tarieven zijn inclusief btw.
Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

Wanneer kan je jouw motorrijbewijs halen?

Je moet er rekening mee houden dat er aan het behalen van je motorrijbewijs enkele regels zijn verbonden. Dit geldt onder meer voor de leeftijd van de bestuurder.

Tussen de leeftijd van 18 en 21 jaar is het bijvoorbeeld uitsluitend mogelijk om je motorrijbewijs te behalen op een lichte motor met een maximaal vermogen van 25 kw. Bovendien mag er slechts sprake zijn van maximaal 0,16 KW per kilo.

Vanaf het moment dat je de leeftijd van 21 jaar hebt bereikt is het mogelijk om een motorrijbewijs te behalen voor zware motoren vanaf 25 KW. Voor het behalen van het motorrijbewijs moet je slagen voor twee verschillende praktische examenonderdelen.

Het gaat hierbij om voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Pas wanneer je voor beide onderdelen slaagt is je motorrijbewijs halen mogenlijk. En deze regels gelden uiteraard niet alleen voor het behalen van je motorrijbewijs in Tilburg.

Een vaste rijinstructeur en persoonlijke begeleiding

Het volgen van motorrijlessen in Tilburg is voor veel beginnende motorrijders een stressvolle periode. Ze voelen zich nog een beetje onwennig waardoor er weinig plezier aan te beleven valt. Wij lossen dit vervelende gevoel graag voor je op.

Door een beroep te doen op onze motorrijschool zal je namelijk kunnen vaststellen dat je altijd kan rekenen op de kennis van onze ervaren rijinstructeurs. Zij geven je vanaf het begin, mede door een uiterst persoonlijke begeleiding een goed en bovendien ook vertrouwd gevoel.

Dit zorgt er voor dat het volgen van motor rijles Tilburg geen stresserende gebeurtenis meer is, maar wel één waar je elke keer opnieuw naar uitkijkt.

Scherpe tarieven voor het behalen van je motorrijbewijs in Tilburg

Veel mensen die graag hun motorrijbewijs willen behalen vrezen dat ze daarvoor eerst een lange tijd zullen moeten sparen. Dat is vervelend, want op deze manier wordt het motorrijden vaak langer uitgesteld dan strikt noodzakelijk is.

Gelukkig bieden wij je op dit vlak een uitstekende oplossing! Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om op een financieel toegankelijke wijze zijn of haar motorrijbewijs te behalen.

Dit realiseren we door het aanbieden van bijzonder scherpe tarieven.

Meteen beginnen met het behalen van jouw motorrijbewijs in Tilburg?

Verschillende rijscholen hanteren een behoorlijk lange wachttijd voor wat het behalen van je motorrijbewijs betreft. Dat is vervelend, want in al je enthousiasme wil je het liefst van allemaal meteen beginnen. Dat kan! Wij maken het voor onze cursisten namelijk mogelijk om meteen te starten zonder dat er rekening dient te worden gehouden met een vervelende en vaak bijzonder lange wachttijd. Waarom zou je nog wachten wanneer je nu reeds enkele fantastische momenten kan beleven met je motor?!

Een spoedcursus motorrijden in Tilburg volgen? Het kan!

Wil je binnenkort graag mee met je motorvrienden op een tripje doorheen het land of misschien zelfs naar het buitenland? Ben je echter nog niet in het bezit van een motorrijbewijs? In dat geval is er geen tijd meer te verliezen! Door het volgen van onze spoedcursus motorrijbewijs hoef je gelukkig jouw reisplannen nog niet meteen op te bergen of uit te stellen! In een mum van tijd leren onze ervaren instructeurs je de kneepjes van het motorrijden zodat jij snel op een verantwoorde manier de weg op kan. Het volgen van een spoedcursus motorrijbewijs kan bij ons bovendien zonder extra kosten wat ze geschikt maakt voor ieders budget!

Contact opnemen!

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op.
Wij verwerken uw gegevens volgens ons privacy verklaring.

1 + 12 =

Motor rijlessen worden gegeven door:
Rijschool Blij dat ik Les.
Hontenissestraat 12
5045 CC Tilburg
Telefoon: 0622335104

Verkeersschool Doen / GraphiQMedia
Sint Josephstraat 135C
5017 GG Tilburg
Telefoon: 013 20 32 456