Spoedcursus Rijbewijs Tilburg binnen tien of veertien dagen bij Verkeersschool Doen!

Verkeersschool Doen is een gespecialiseerd bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend door zich te specialiseren in spoedrijopleidingen. Je wordt op een professionele manier - mét de Brabantse en Tilburgse gemoedelijkheid - klaargestoomd voor het praktijkexamen. Verkeersschool Doen zet er spoed achter. Als je wilt kun je zelfs binnen tien dagen je rijbewijs halen. De aanpak van Verkeersschool Doen blijkt te werken, want al meerdere kandidaten zijn jou al voor geweest!

Verkeersschool Doen biedt u professionele service

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je zo snel je rijbewijs nodig hebt. Wat dacht je van een nieuwe baan? Of het feit dat het onmogelijk is om naast je werkzaamheden autorijles te nemen? Bij Verkeersschool Doen kun je rijlessen nemen in het weekend, de avonduren en natuurlijk de kantooruren. Weinig rijscholen in Tilburg en omstreken zijn zo flexibel als Verkeersschool Doen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordat je de wegen van Tilburg en omstreken betreedt voor een spoedcursus, moet je wél even bij jezelf nagaan of het iets is voor jou. Een rijbewijs behalen binnen enkele dagen is natuurlijk zeer intensief en het vraagt een hoop van jou. Je krijgt in een hele korte tijd heel veel informatie te verwerken. Maar ook daar heeft Verkeersschool Doen aan gedacht: je kunt een proefles nemen om uit te zoeken of het iets voor je is. Maar... als je eenmaal je rijbewijs op zak hebt en de wereld ligt aan je voeten, dan ben je blij dat je voor de spoedopleiding van Verkeersschool Doen hebt gekozen.

In het bezit van jouw theoriecertificaat?

Om met de spoedcursus Rijbewijs Tilburg te kunnen starten is het van belang dat je al in het bezit bent van jouw theoriecertificaat. Dus zorg dat je voordat je begint aan onze cursus het certificaat behaald hebt, mocht je dit pas na de snelcursus behalen dan kost dit natuurlijk alleen maar extra tijd. Dat lijkt ons niet de bedoeling als je kiest voor onze snelcursus. Want je wilt toch zo snel mogelijk zelfstandig de weg op mogen? Meer informatie over het behalen van jouw theoriecertificaat kun je vinden in onze webshop.

Aanvragen praktijkexamen

Voordat je de spoedcursus kunt starten dienen wij eerst voor jou het praktijkexamen aan te vragen bij het CBR. Hier staat een wachttijd voor van gemiddeld 7 weken. Zodra wij het praktijkexamen voor je hebben ingepland kunnen wij samen een ideale planning voor je maken om jouw cursus te starten.

Aanmelden voor een spoedcursus in Tilburg en omstreken?

Wil je je graag aanmelden voor onze spoedcursus? Je kunt ook eerst contact met ons opnemen of je kunt Verkeersschool Doen direct telefonisch bereiken op 013 20 32 456.


Direct contact 013 20 32 456BEL DIRECT: 013 20 32 456
Neem contact met mij opBel direct! 013 20 32 456
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • Goolge +

Referenties

Onze leerlingen geven ons een: 8.9
Gebaseerd op 15 beoordelingen.
Bekijk onze referenties

Direct contact 013 20 32 456DIRECT CONTACT?013 20 32 456